Home » Vans

Vans schoenen

Vans is een fabrikant van sportieve schoenen en kleding. Omdat Vans in Nederland niet altijd even makkelijk te krijgen is gingen onze adviseurs op zoek naar Nederlandse online leveranciers van Vans schoenen. En met succes.

Vans schoenen en Vans kleding

Op zoek naar Vans, kijk dan naar Koopknaller. Je vindt daar Vans bij de afdelingen Vans schoenen en Vans kleding en schoenen. Bij de laatste afdeling vind je niet alleen de schoenen van Vans maar ook de complete kledinglijn zoals Vans jacks, shirts, caps, mutsen en andere Vans accessoires.

Vans, een hip en cool merk

Vans mag dan de laatste tijd ook veel kleding verkopen, Vans is vooral een fabrikant van sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen en andere sportieve schoenen. De doelgroep was aanvankelijke de skateboard-, snowboard- en surf-scenes, maar dat is de laatste jaren flink verbreed.

Vans werd in 1966 in Californië als The Van Doren Rubber Company opgericht door de Amerikaanse Nederlander Paul Van Doren met drie zakenpartners. het bedrijf fabriceerde schoenen en verkocht deze direct aan de gebruikers, wat vrij uniek was.

In de jaren 70 ging van Doren schoenen en andere producten leveren aan het Amerikaanse leger. In die periode werden de Vans schoenen ook al populair bij de Amerikaanse skateboarders.

In de jaren daarna ging Vans zich steeds meer richten op hippe doelgroepen als skaters en surfers. Bij het grote publiek is het merk ook steeds populairder aan het worden. Het zijn dan ook uitstekende schoenen met een sportieve coole uitstraling.