Home » Le Coq Sportif

Le Coq Sportif schoenen

Le Coq Sportif is een sportief Frans modemerk. Le Coq Sportif werd in 1948 opgericht als fabrikant van sportkleding en sportschoenen. Le Coq Sportif is het Frans voor Sportieve Haan. De haan is het Franse nationale symbool.

Le Coq Sportif werd later overgenomen door Adidas maar is sinds 1995 weer zelfstandig. Sindsdien richt Le Coq Sportif zich ook op andere kleding en schoenen dan op sportkleding.

Le Coq Sportif maakt herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen. Gezien de historie van Le Coq Sportif is het logisch dat er zich in het assortiment heel veel sportieve sneakers bevinden, voor mannen, vrouwen en kinderen, maar Le Coq Sportif levert ook warme droge laarzen.

Goedkoop Le Coq Sportif schoenen kopen

Maar waar koop je nu goedkoop Le Coq Sportif schoenen? Koopknaller heeft nagenoeg de hele collectie Le Coq Sportif schoenen. Niet alleen lage en halfhoge sneakers kun je hier kopen, maar ook andere laarzen en schoenen van Le Coq Sportif zijn hier goedkoop te vinden.

Er zijn neutrale bruine en zwarte schoenen maar ook sneakers in felle kleuren en opmerkelijke kleurstellingen zoals combinaties met geel, lichtblauw en lichtgroen.

 

Le Coq Sportif kinderschoenen

Een goed adres voor Le Coq Sportif kinderschoenen en kinderlaarzen vind je er onder de Kinderkleding. Deze online winkel met kinderkleding heeft bijvoorbeeld veel stevige Le Coq Sportif laarzen en sneakers voor kinderen in het assortiment. Selecteer als merk Le Coq Sportif en je ziet ze allemaal.

Maak een Gratis Website met JouwWeb