Home » MEER MERKEN » Aigle

Aigle laarzen en schoenen

Aigle is een Frans modemerk dat heel mooie rubberen laarzen maakt. Deze rubberen laarzen zijn heel modieus en van uitstekende kwaliteit. Aigle bewijst dat rubberen laarzen heel hip en heel mooi kunnen zijn.


Praktisch zijn de rubberen laarzen van Aigle ook. Sommige Aigle rubberen laarzen zijn boven de schacht voorzien van een verstelbare riem.

Aigle besteedt bij het ontwerp van de laarzen veel aandacht aan een natuurlijke uitstraling. Ook worden deze laarzen van natuurrubber ook op een verantwoorde wijze geproduceerd. Naast rubberen laarzen en rubberen schoenen heeft Aigle ook heel mooie sneakers, sandalen, snowboots en andere schoenen en laarzen voor in de stad en voor outdoor gebruik.

Aigle is een oud Frans modemerk en schoenmerk dat al in 1853. De bijzonder Engels klinkende merknaam is te verklaren uit het feit dat de oprichter destijds een Amerikaan was, Hiram Hutchinson. Het feit dat Aigle als zo'n oud merk is zou je niet zeggen aan de schoenen en laarzen van dit merk. Deze zijn modern, eigentijds en modieus.