Home » Keds

Keds sneakers en andere schoenen

Keds is een legendarisch Amerikaanse merk schoenen. Het was namelijk Keds die ooit met de allereerste sneakers op de markt kwam. Dat was al in 1916. Het waren canvas sneakers met een rubberen zool. Keds heeft zijn roots in de rubberindustrie. Het schoenmerk was ooit eigendom van achtereenvolgens Uniroyal, Goodrich en Michelin.

Tegenwoordig brengt Keds een breed assortiment schoenen op de markt. Natuurlijk nog steeds sneakers, maar ook hardloopschoenen, sandalen, slippers en andere schoenen.


Keds schoenen worden gemaakt van leer en duurzaam canvas. De binnenzool van de meeste Keds schoenen zijn zacht en kussenachtig. De buitenzool is sterk en stevig. Door deze zolen lopen Keds schoenen bijzonder comfortabel. En ze maken weinig geluid als je er op loopt. Daarom kregen de Keds schoenen in de beginjaren de bijnaam sneakers (sluipers).

Het assortiment schoenen van Keds is breed. Keds heeft niet alleen veel modellen maar ook veel stijlen. Somoge van deze stijlen zijn retro en vintage, zoals de klassieke Keds sneakers uit hun begintijd. Maar Keds maakt ook moderne sneakers en schoenen. Met dezelfde hoge kwaliteit!