Home » Lilian

Lilian schoenen

Lilian schoenen zijn heel elegante damesschoenen en dameslaarzen uit Italiƫ. Lilian schoenen zien er elegant, stijlvol en vrouwelijk uit, ze zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een bijzonder mooie afwerking. Lilian schoenen zijn echter aanraders voor wie mooie elegante damesschoenen of dameslaarzen zoekt.

Lilian schoenen zijn er vooral in mooie vrouwelijke modellen zoals pumps, sandalen, ballerina's en enkellaarsjes. Kijk bij de aanbiedingen van Lilian schoenen voor alle prijzen en modellen.

Hoewel de Italiaanse Lilian schoenen in vele schoenenwinkels te koop zijn, ook in Nederland, is het nog steeds een relatief klein schoenmerk. In een klein schoenfabriekje maken zo'n 25 schoenmakers op een ambachtelijke manier met de hand de Lilian schoenen. De dagproductie ligt op zo'n 250 paar schoenen per dag.

Oprichter Filippo Sgariglia heeft daar nog steeds de leiding. In 1973 begon hij met de productie van schoenen. Deze noemde hij naar zijn vrouw Lilian. Hiermee waren de Lilian schoenen geboren.

Maak een Gratis Website met JouwWeb