Home » MEER MERKEN » A.S.98 / Airstep

A.S.98 schoenen en laarzen (Airstep)

Stoer en sierlijk tegelijk. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen. Het Italiaanse merk schoenen A.S.98 lukt het. A.S.98 schoenen en laarzen zijn elegante schoenen die klasse en daadkracht uitstralen. A.S.98 schoenen en laarzen werden tot voorkort onder de merknaam Airstep verkocht. Airstep schoenen zijn dus dezelfde schoenen en laarzen als A.S.98 schoenen.


A.S.98 schoenen zijn niet alleen mooi om te zien. Ze zitten ook heerlijk en hebben een prima pasvorm. Kenmerkend voor A.S.98 schoenen zijn het zachte leer en de flexibele zool waarvan ze gemaakt zijn.

Airstep en A.S.98 schoenen en laarzen hebben een modern en heel eigen design dat zich makkelijk laat combineren met alle soorten outfits. A.S.98 schoenen zijn er in tal van modellen zoals korte laarzen, enkellaarzen, sandalen, ballerina's, instappers en pumps. Er zijn ook A.S.98 herenschoenen maar deze zijn minder talrijk dan de damesschoenen van A.S.98 en Airstep. Er moet daarbij wel gezegd worden dat het aandeel aan herenschoenen in de A.S.98 collectie sterk toeneemt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb