Home » Footnotes

Footnotes schoenen en laarzen

Footnotes is een Nederlands schoenenmerk dat schoenen ontwerpt en maakt die vooral bij modieuze jonge vrouwen populair zijn. Dat is opmerkelijk want Footnotes is een al wat ouder merk dat vroeger juist een degelijk maar wat saai imago had. Door zich veel meer te gaan richten op moderne trends en designs heeft Footnotes de laatste jaren echter een metamorfose ondergaan.

Kijk hier voor de Footnotes schoenen en laarzen en hun laagste prijs

De overgang naar een meer trendy en modern imago is niet ten koste gegaan van het veelgeprezen draagcomfort en pasvorm van de Footnotes schoenen en laarzen. Footnotes zijn nog steeds te koop in drie breedtematen zodat ze bij iedereen comfortabel zitten. Ook beschikken de Footnotes over een uitneembaar voetbed en leveren ze de schoenen en laarzen ook in halve maten.

De schoenfabrikant uit Waalwijk maakt gebruik van soepele leersoorten als kalsleder en leersoorten die gewaxt en ingevet zijn. Iedere schoenleest wordt zorgvuldig gemodelleerd zodat de schoenen en laarzen ook na jaren van dragen nog perfect zitten en hun vorm en soepelheid behouden.