Home » Palladium

Palladium schoenen en laarzen

Palladium is een Frans merk schoenen dat vooral bekend is om zijn halfhoge veterlaars (de Palladium pampa boot). Deze laars werd gebruikt door de soldaten van het Franse vreemdelingenlegioen. Een bewijs dat we hier te maken hebben met laarzen die onder de meest slechte omstandigheden hun dienst bewijzen. Deze sterke laars is dan ook nog steeds populair bij avonturiers en wereldreizigers.

 

Maar de pampa boot is niet de enige schoen of laars die Palladium in het assortiment heeft. Integendeel, tegenwoordig lijkt ieder model schoen wel voor te komen in het brede assortiment schoenen van Palladium. Naast herenschoenen en damesschoenen zijn er nu ook Palladium kinderschoenen, zowel jongensschoenen als meisjesschoenen.

 

Palladium maakt sneakers, gympen, ballerina's, sandalen en pumps, maar vooral de warme leren schoenen voor de winter zijn populair. Deze met kunstbont gevoerde schoenen houden je voeten heerlijk warm. Maar ook andere schoenen en laarzen van Palladium zijn van hoge kwaliteit. En het stoere en avontuurlijke van die allereerste Palladium laarzen die gedragen werden door de soldaten van het vreemdelinglegioen zit nog steeds in alle Palladium schoenen en laarzen.