Home » MEER MERKEN » Glamorous

Glamorous schoenen

Glamorous schoenen zijn mooie opvallende damesschoenen en dameslaarzen. De schoenen en laarzen van dit merk zijn verre van saai. De stijl is heel eigenzinnig en zelfs een tikje extravagant. De naam Glamorous past uitstekend bij deze schoenen en laarzen voor dames.

Kijk hier voor aanbiedingen van Glamourous schoenen en laarzen.

Glamorous is vooral bekend om zijn sneakers. Dit zijn totaal andere sneakers dan dat je gewend bent van andere merken. Glamorous sneakers laten zien waarom het merk deze naam gekregen heeft, het is één en al glamour! Je hebt Glamorous sneakers in opvallende kleuren, met stoere studs, met opvallende prints (bijvoorbeeld slangenleer), kunstbont, en vele combinaties van al deze stijldetails.

Bij ieder ontwerp weet Glamorous weer te verbazen met z'n opvallende details, Ze komen soms met combinaties en modellen die niemand voor mogelijk had gehouden, maar toch zien deze bijzondere Glamorous damesschoenen en laarzen er meestal heel smaakvol uit.

En als je dan toch bij de aanbieidngen van Glamorous schoenen kijkt, wat we je zeker aanraden, kijk dan vooral ook bij de laarzen en booties van dit merk. Glamorous laarzen zijn bijzonder populair. Het zijn hippe laarsjes waarin vaak schapenwol is verwerkt. Ook Glamorous laarzen kennen opvallende details zoals glimmende coating en stoere studs.