Home » MEER MERKEN » Rieker

Rieker schoenen en laarzen

Rieker schoenen zijn bijzonder comfortabele schoenen. Ze worden zelfs anti-stress schoenen genoemd omdat ze de gebruiker zo'n ontspannen gevoel geven tijdens het lopen. Rieker schoenen en laarzen zijn bijzonder licht en flexibel, ze beschikken over extra ruimte op de plaatsen waar je voeten gedurende een dag lopen uitzetten, en ze hebben een bijzonder goede schokabsorptie. Dit alles resulteert in schoenen die heerlijk zitten en voorkomen dat je vermoeide voeten krijgt. Ook na een dag lang lopen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Rieker schoenen

Daarbij komt nog dat Rieker schoenen er modieus en smaakvol uitzien, en dat deze gezonde plezierige schoenen heel betaalbaar zijn. Het zal dan ook niemand verwonderen dat Rieker één van de grootste schoenenmerken ter wereld is. Wereldwijd heeft het bedrijf ruim 10.000 mensen in dienst die zorgen voor de productie van miljoenen schoenen.

Bij Rieker kun je dan ook terecht voor alle soorten en modellen damesschoenen en herenschoenen. Allemaal van hoge kwaliteit en met het beroemde Rieker draagcomfort. Van laarzen en wandelschoenen tot pumps en sandalen, en ieder ander soort schoen kun je bij Rieker terecht.

Rieker is een Zwitsers schoenmerk dat al sinds 1874 bestaat. Het is verwonderlijk hoe modern en vernieuwend Rieker schoenen na al die jaren nog zijn. Rieker doet dan ook veel aan ontwikkeling en blijft zijn schoenen en laarzen continue verbeteren.