Home » MEER MERKEN » DC Schoes

DC Schoes

DC Shoes is een merk schoenen dat zijn oorsprong vindt in de wereld van extreme sporten als skateboarden en racen. DC Shoes schoenen zijn dan ook sportieve schoenen die een hippe uitstraling combineren met een bijzonder hoge kwaliteit.

Kijk hier voor aanbiedingen van DC Shoes

DC Shoes zijn casual schoenen die je kunt dragen tijdens het beoefenen van extreme outdoor sporten als racen, crossen, skaten en snowboarden, maar je kunt ze ook gewoon dragen als sportieve vrijetijdsschoenen. DC shoes maakt onder andere sneakers, snowboots, sandalen, slippers en enkellaarzen.

De uitstraling van DC Shoes is sportief en stoer. Het zijn schoenen en laarzen voor sportieve mannen, vrouwen en kinderen. Zowel voor de zomer als voor de winter heeft DC Shoes mooie schoenen en laarzen in de collectie. De kwaliteit van al deze schoenen en laarzen is, zoals je van een outdoor merk als dit mag verwachten, erg hoog. 

DC Shoes is in 1993 opgericht en maakt sinds 2004 deel uit van het Quiksilver concern. Quiksilver maakt kleding voor dezelfde doelgroepen als waarvoor DC Shoes zijn schoenen maakt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb