Home » Cruyff

Cruyff schoenen

Cruyff is Nederlands merk sportieve schoenen dat ooit door Johan Cruijff is opgericht. Na een faillisement is het door anderen heropgericht. Dat is niet ten koste gegaan van de kwaliteit van Cruyff schoenen, integendeel onder de naam Cruyff Classics worden er heel mooie en kwalitatief zeer goede schoenen gemaakt.

 

Het is niet verwonderlijk dat het bij Cruyff vooral om sneakers en ander sportschoenen draait. Hoewel er ook andere schoenen in het assortiment ziten, zoals bruine veterschoenen en slippers, is Cruyff vooral een merk schoenen dat sneakers en sportschoenen maakt.

Dat zijn niet alleen sneakers voor dames en heren, maar ook sportieve schoenen voor kinderen (jongens en meisjes) en zelfs baby's.

Het assortiment van Cruyff Classics bestaat uit tientallen verschillende series schoenen. Er is dus heel veel keuze uit verschillende kleuren en modellen. Kijk in het eerder genoemde overzicht voor alle Cruyff schoenen voor dames, heren en kinderen en de laagste verkoopprijs voor deze Cruyff schoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb