Home » Scholl

Scholl schoenen

Scholl schoenen zijn damesschoenen en herenschoenen die bekend staan om hun zeer hoge draagcomfort en om hun eigenschappen die zeer gezond zijn voor je voeten en de rest van je lichaam. Scholl schoenen behoren tot de allerbeste comfortschoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Scholl schoenen

De meest bekende Scholl schoenen zijn de beroemde sandalen van het merk, de zogenaamde Scholls. Maar naast deze klassieker onder de gezondheidsschoenen maakt Scholl ook veel andere modellen zoals laarzen, booties, muiltjes, clogs en zelfs pumps. Veel van deze Scholl schoenen zijn opvallend modern en modieus om te zien. Scholl schoenen zijn geen saaie gezondheidsschoenen.

Het schoenmerk Scholl is meer dan 100 jaar terug opgericht door de Amerikaanse orthopeet Dr. William Mathias Scholl die veel deed aan het terugdringen van voetkwalen, ook voor armen. Naast een schoenenfabriek richte hij ook een keten aan schoenwinkels op (waar aan gratis voetonderzoek werd gedaan), en stichtte Scholl een vakschool die nog steeds bestaat. De grote doorbraak kwam echter in 1959 toen de eerste Scholl gezondheidssandalen op de markt gebracht werden.

Tegenwoordig biedt Scholl een brede collectie aan gezonde schoenen die er niet alleen gezond en comfortabel zijn maar er ook hip en eigentijds uitzien. Al met al zijn Scholl schoenen ideale gezondheidsschoenen.