Home » MEER MERKEN » Antonio Morato

Antonio Morato schoenen

Antony Morato schoenen zijn hippe sneakers voor heren en jongens. Antony Morato is een echte specialist in herensneakers. Die zijn dan ook van topkwaliteit en beschikken over een uitstraling die helemaal bij de stoere en sportieve man past.

Ondanks hun prachtige vorzorgde uiterlijk en hoge kwaliteit zijn Antony Morato schoenen heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Antony Morato schoenen bij de Nederlandse winkels. Het aantal verkooppunten van Antony Morato schoenen in Nederland neemt steeds meer toe. Evenals in het buitenland. Het sportieve herenschoenenmerk heeft in de heel de wereld inmiddels duizenden verkooppunten en daarnaast ruim 30 eigen flagship-stores. 

Toch is Antony Morato nog maar een jong merk sneakers. Antony Morato sneakers worden pas sinds 2007 gemaakt. De oprichters waren de familie Caldarelli (Lello, Giovanni en Tania). Lello Caldarelli  is nog steeds de topman van het bedrijf. Naast Antony Morato sneakers maakt het merk tegenwordig ook andere lederwaren en accessoires. De naamgever van het bedrijf, Antony Morato, is een fictief persoon.