Home » K&S

Kennel und Schmenger schoenen (K&S)

Kennel und Schmenger schoenen zijn damesschoenen en dameslaarzen van hoge kwaliteit. Kennel und Schmenger is een Duits merk schoenen maar de uitstraling van de damesschoenen en laarzen van dit merk is eerder Italiaans. Kennel und Schmenger schoenen zijn elegant, stijlvol, modieus en vrouwelijk.

Wat wel echt Duits is is de degelijke kwaliteit van Kennel und Schmenger schoenen. Het zijn schoenen waar je lang plezier van kunt hebben en die bovendien comfortabel zitten.

Goedkope schoenen zijn de damesschoenen en dameslaarzen van Kennel und Schmenger niet, maar ze zijn wel iedere cent waard. Kijk bij de aanbiedingen van Kennel und Schmenger schoenen om te zien wat de Nederlandse schoenenwinkels aan schoenen van dit Duitse kwaliteitsmerk in de aanbieding hebben.

Kennel und Schmenger wordt ook vaak K&S genoemd. Het merk werd al in 1918 opgericht maar is helemaal met de tijd meegegaan. Het is één van de meest modieuze schoenmerken van Duitsland, en in dat land worden veel schoenen gemaakt.

De keuze aan Kennel und Schmenger schoenen is groot. Alle soorten damesschoenen en dameslaarzen worden door Kennel und Schmenger gemaakt. Van modieuze pumps, muiltjes en sandalen tot sportieve sneakers, van hoge laarzen en enkellaarsjes tot zomerse slippers en veel meer.
Kennel und Schmenger heeft tegenwoordig ook een beperkt assortiment schoenen voor heren en jongens.