Home » Australian

Australian herenschoenen

Australian is een modemerk dat naast kleding ook schoenen maakt. Het zijn sportieve stoere mannenschoenen. Vooral sneakers en veterschoenen, maar ook hoge herenschoenen.

Australian schoenen zijn een combinatie van casual en sportiviteit. Het merk speelt goed in op moderne trends waardoor Australian schoenen altijd trendy schoenen zijn.

Kijk hier voor de Australian schoenen en hun laagste prijzen

Australian is geen Australisch merk. Het zijn Italiaanse schoenen. Moederbedrijf is L’Alpina dat vanaf 1945 ski-kleding en vrijtijdskleding maakte. Om de tennismarkt te veroveren werd er een nieuw merk opgericht, Australian. Voor deze naam werd gekozen omdat de Australische tennissers in die tijd de wereldranglijst domineerden. Diverse Australische tennisspelers maakte reclame voor Australian.'

Het waren echter niet de tennisers die Australian beroemd maakten maar de gabbers die de Aussies begin jaren 90 beroemd maakten.

De gabbers verdwenen weer, en sinds 2006 is Australian weer vooral een merk voor tenniskleding. Hun nieuwe series sportieve stoere schoenen zijn echter nog steeds toppers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb