Home » MEER MERKEN » Sanita

Sanita schoenen

Sanita schoenen zijn hippe klompen uit Denemarken. En nee, deze zijn niet van hout. Sanita maakt modieuze hippe clogs voor dames. Deze hebben een vorm waarin nog wel de ouderwetse klomp te herkennen is, maar Sanita clogs zijn gemaakt van echt leer. Deze Sanita schoenen zijn vaak voorzien van bonte motieven en veel kleur.

Maak voordelig kennis met Sanita clogs en kijk eens bij de aanbiedingen van Sanita schoenen. In dat overzicht vind u het aanbod aan Sanita schoenen van de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels die Sanita clogs leveren. 

Sanita is gespecialiseerd in clogs, al maken ze in beperkte mate ook hoge en lage laarzen, en het is verbazend hoeveel verschillende varianten op de clog ze uitbrengen. Je denkt misschien een klomp is een klomp, maar er zijn vele varianten op de Sanita clogs. Qua kleur en patroon, maar ook wat het model aan gaat. Zo zijn er open clogs die veel op sandalen en pumps lijken, clogs met riempjes achter de hiel en eenvoudige clogs die veel op de klassieke klompen lijken.

Kijk bij de aanbiedingen van Sanita schoenen voor al deze verschillende Sanita clogs en hun prijs.

Maak een Gratis Website met JouwWeb