Home » Hassia

Hassia schoenen

Hassia schoenen en laarzen zijn elegante damesschoenen en dameslaarzen. Hassia schoenen zien er schitterend uit en zijn bovendien comfortabel en goed voor je voeten. Hassia schoenen zijn te koop in wijdtematen, ze zijn dus ook heel geschikt voor dames met brede of juist heel smalle voeten.

Het voetbed van Hassia schoenen is verwisselbaar zodat je je eigen steunzolen kunt gebruiken bij deze damesschoenen en dameslaarzen.

Wil je weten wat Hassia allemaal aan schoenen in de collectie heeft en wat ze kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Hassia schoenen. In dit overzicht vind je het aanbod van Hassia schoenen en laarzen bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels.

Hassia is een Duits merk schoenen dat helemaal is gespecialiseerd in damesschoenen van hoge kwaliteit en met een bijzonder hoog draagcomfort. Hassia schoenen zijn gemaakt van zacht leder en beschikken over een zacht uitneembaar voetbed. 

De keuze uit Hassia schoenen is bijzonder groot. Dit kwaliteitsmerk uit Duitsland biedt onder andere instappers, veterschoenen, laarsjes, pumps, booties en nog veel meer modellen damesschoenen en dameslaarzen.

De merknaam Hassia wordt sinds 1949 gevoerd maar de  geschiedenis van de schoenfabriek gaat terug tot 1884 toen het als Wallerstein & Liebmann werd opgericht. In 1998 werd de fabrikant van Hassia schoenen overgenomen door de Lorenz Shoe Group.