Home » Hugo Boss

Hugo Boss schoenen

Hugo Boss is een modemerk dat gebruik maakt van diverse labels om hun artikelen te segmenteren. Deze labels worden voor zowel kleding, schoenen als accessoires gebruikt.

Kijk hier voor Hugo Boss schoenen tegen een lage prijs. Hieronder staat een overzicht van de verschillende Hugo Boss labels.


Boss Black schoenen
Zo kun je onder het label Boss Black de luxe herenschoenen van Hugo Boss vinden die vooral geschikt zijn om te dragen bij officiële gelegenheden. De Boss Black schoenen van Hugo Boss zijn modern klassiek van stijl. Voor deze schoenen wordt gebruik gemaakt van exclusieve materialen.

Boss Orange schoenen
Boss Orange is een heel andere serie van Hugo Boss. De kleding, schoenen en laarzen van het Boss Orange label is casual en zeer geschikt als vrijetijdskleding. Boss Orange is vooral als parfum beroemd, maar het label bevat ook mooie vrijetijdsschoenen voor dames en heren. Schoenen en laarzen van Boss Orange zijn eigentijds en gebaseerd op internationale trends.

Boss Green schoenen
Boss Green is de sportieve lijn van Hugo Boss. Onder dit label worden heel veel schoenen en laarzen verkocht die dus heel sportief ogen en heerlijk zitten. Het gaat daabij vooral om Hugo Boss sneakers, maar ook op slippers, instappers en mooie casual schoenen. Voor zowel mannen als vrouwen.