Home » Sorel

Sorel schoenen, laarzen, snowboots

Sorel is een Canadees merk schoenen dat van oudsher outdoor schoenen zoals laarzen, wandelschoenen, snowboots en wandelschoenen maakt. Sinds het merk in 2000 in handen is van het grote Amerikaanse sportmerk Columbia maakt men echter een breder assortiment schoenen. Zelfs pantoffels komen nu in het Sorel assortiment voor. Maar dat neemt niet weg dat bij Sorel nog steeds de nadruk ligt op snowboots en andere stevige schoenen en laarzen die tegen weer en wind kunnen.

 

De kenmerkende Sorel schoen is een schoen of laars van soepel leer met een rubberen zool. De Sorel schoenen en laarzen zitten bijzonder comfortabel en het design is stoer en stijlvol tegelijk. De schoenen van Sorel zijn dusdanig ontworpen dat ze je voeten droog en warm houden. Sorel laarzen en schoenen zijn dus niet alleen heel mooi om te zien en comfortabel om te dragen maar ook heel praktisch in het gebruik.

Snowboots, regenlaarzen, veterboots, booties, enkellaarzen en outdoor laarzen zijn het soort schoenen dat Sorel het meest maakt. Deze schoenen zijn er voor zowel heren als dames.

Maak een Gratis Website met JouwWeb