Home » MEER MERKEN » Skechers

Skechers schoenen en laarzen

Skechers is niet één van de allerbekendste merken schoenen ter wereld. Maar ongemerkt is het wel één van de allergrootste. Wereldwijd zijn er maar twee schoenfabrikanten groter dan Skechers, en in Amerika is het zelfs de op één na grootste schoenenfabrikant.

 

Deze positie heeft Skechers in relatief korte tijd weten te bereiken. Skechers schoenen zijn er namelijk pas sinds 1992. Door mooie schoenen te maken met een trendy hip uiterlijk en met een hoge kwaliteit heeft Skechers zijn positie in de markt gevestigd. Wat ook een grote rol gespeeld heeft is de lancering van de Skechers Shape Ups eind 2008. Dit zijn heel gezonde schoenen die je voeten en lichaam trainen tijdens het lopen. Eenvoudigweg door deze Skechers schoenen te dragen wordt je geholpen met afvallen en worden je spieren getraind. Ook verbeteren Skechers Shape Ups je loophouding en ontzien je gewrichten. Veel redenen voor mensen met lichamelijk problemen om Skechers schoenen te dragen, en een goede reden om ze te dragen om lichamelijk ongemak te voorkomen.

Skechers levert al lang niet meer alleen sportschoenen, sneakers en fitness-schoenen. Skechers is tegenwoordig van alle markten thuis met alle soorten gezonde mooie kwaliteitsschoenen voor heren, dames en kinderen. Skechers heeft vrolijke zomerschoenen, warme winterlaarzen, en alle andere soorten schoenen en laarzen zoals slippers, sandalen, clogs, ballerina's, pumps, pantoffels, booties en nog veel meer schoenen en laarzen.