Home » MEER MERKEN » Cloud 9

Cloud 9 schoenen

Wolky schoenen zijn bijzonder comfortabele en moderne schoenen voor dames. Wolky's voor mannen bestaan niet.... dacht je. Ze bestaan namelijk wel! Alleen brengt Wolky zijn herenschoenen onder de naam Cloud 9 schoenen op de markt. Cloud 9 schoenen zijn ook Wolky schoenen, maar dan voor heren.

De kwaliteit van Cloud 9 schoenen zijn vergelijkbaar met die van Wolky schoenen. Hoog dus! En ook Cloud 9 schoenen zijn goed te betalen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Cloud 9 schoenen wat de Nederlandse schoenenwinkel allemaal aan Cloud 9 schoenen in de aanbieding hebben.

En evenals Wolky's zijn Cloud 9 schoenen bijzonder comfortabel om te dragen. Maar de uitstraling van Cloud 9 schoenen is stoer en heel mannelijk.

Cloud 9 en Wolky zijn Nederlandse schoenmerken. Ze zijn opgezet door de schoenwinkelier Kees Diks uit Zwolle die begin jaren 80 erg ontevreden was over de weinig modieuze stijl van comfortabele schoenen. Hij besloot hippe comfortschoenen op de markt te brengen. In eerste instantie onder de naam Wolky, en sinds een paar jaar ook onder de naam Cloud 9.