Home » MEER MERKEN » Zoo

Zoo schoenen en laarzen

ZOO schoenen zijn sterke schoenen en laarzen van hoge kwaliteit. ZOO is vooral bekend om haar mooie leren waterdichte laarzen, maar er zijn ook andere ZOO schoenen en laarzen zoals ballerina's, pumps en outdoorlaarzen. Deze zijn echter in Nederland minder makkelijk te krijgen.

Kijk bij de aanbiedingen van ZOO schoenen wat de ZOO laarzen en schoenen kosten. Met name de ZOO laarzen zijn geen goedkope laarzen, maar er zijn vaak interessante aanbiedingen. In dit overzicht vind je de aanbiedingen van alle belangrijke schoenenwinkels in Nederland.

Zoo laarzen

De beroemde ZOO regenlaarzen zijn niet alleen waterdicht, vuilafstotend en van hoge kwaliteit, ze zien er ook geweldig uit. De leren laarzen zijn te koop in vele kleuren en zijn heel mooi afgewerkt. 

Vooral de ZOO Sunshine laarzen zijn schitterende leren outdoorlaarzen. Deze leren outdoorlaarzen zijn geïmpregneerd en beschikken over een speciaal membraan (Aquastop) dat te vinden is tussen het leer en de voering. Dit membraan zorgt er voor dat de laarzen aan de ene kant wel ademen, maar dat aan de andere kant het water niet naar binnen kan. Deze ZOO laarzen zijn zodoende volkomen waterdicht zonder dat je ze ergens mee hoeft in te spuiten.

Maak een Gratis Website met JouwWeb