Home » MEER MERKEN » Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen laarzen

Ilse Jacobsen is een Deens merk schoenen dat schoenen en laarzen maakt die worden ontworpen door een ontwerpster met dezelfde naam. Het schoenenmerk Ilse Jacobsen staat vooral bekend om zijn rubberen laarzen. Deze laarzen zijn erg mooi en hip om te zien, en zijn gemaakt van echt Malaysian natuur-rubber.

Deze Ilse Jacobsen rubberen laarzen zijn rubber laarzen van de hoogste kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt, tot in de kleinste details. De Ilse Jacobsen rubber laarzen hebben een binnenvoering van viscose en katoen en een isolerende zool. Hierdoor heb je in Ilse Jacobsen laarzen heerlijk warme voeten maar geen last van transpirerende voeten. Bovendien voelt dit materiaal bijzonder comfortabel aan.

Met sneeuw en regen hebben de rubberen laarzen van Ilse Jacobsen geen enkel probleem. Ze houden je voeten droog en warm en zijn uitstekend tijdens koude winters te dragen. Veel Ilse Jacobsen laarzen zijn voorzien van een veter aan de voorkant. Hiermee kan de breedte bij de kuit worden aangepast voor een ideale pasvorm.