Home » MEER MERKEN » Timberland

Timberland schoenen

Timberland schoenen zijn sportieve en casual schoenen uit Amerika. Timberland is van oorsprong een echt lifestyle en outdoor schoenen merk. Als onderdeel van de VF Corporation is Timberland een zusje van de andere outdoor merken Eastpak, JanSport en Nautica, en van de bekende mode merken Vans, Lee en Wrangler.

Je kunt dus stellen dat Timberland schoenen uit een goed en sportief nest komen.


Timberland mag dan van oudsher een merk in outdoor schoenen zijn, tegenwoordig maakt het merk een veel breder assortiment aan schoenen. Nog steeds maakt Timberland nog veel wandelschoenen en schoenen voor bergbeklimmers, maar ook pumps, instappers, sandalen, nette schoenen, slippers, ballerina's en zelfs baby schoenen behoren tegenwoordig tot het Timberland aanbod. Evenals veiligheidsschoenen, werkkleding en werkhandschoenen. Je kunt dus met recht zeggen dat Timberland tegenwoordig een heel breed aanbod aan schoenen biedt.

Maar aan de kwaliteit van de schoenen worden geen concessies gedaan. Timberland schoenen zijn altijd schoenen van een zeer hoge kwaliteit. Schoenen die tegen een stootje kunnen. Schoenen die je van een top outdoor merk mag verwachten.

Maak een Gratis Website met JouwWeb