Home » MEER MERKEN » Pantofola d'Oro schoenen

Pantofola d'Oro schoenen

Pantofola d’Oro schoenen zijn heerlijke luxe Italiaanse schoenen van hoge kwaliteit met een geweldig draagcomfort. Het schoenmerk Pantofola d’Oro heeft een rijk verleden.


Pantofola d’Oro is een Italiaans merk schoenen dat onder andere naam al in 1886 werd opgericht. De grote doorbraak van Pantofola d’Oro schoenen kwam echte pas in de jaren 50 toen de kleinzoon van de oprichter sportschoenen op de markt bracht die acht, flexibel en comfortabel waren, Een revolutie in een tijd dat sportschoenen nog stug waren en oncomfortabel zaten.

De bekende Britse Juventus voetballer John Charles riep toen hij voor het eerst Pantofola d’Oro voetbalschoenen droeg verrukt uit': “These aren’t boots, they're slippers, golden slippers!”. Het schoenmerk koos er voor zijn naam aan deze uitspraak aan te passen: Pantofola d’Oro, Gouden Pantoffels.

Deze sportschoenen zijn uiteindelijk uitgegroeid tot de populaire prachtige sneakers die het merk nog uitbrengt. Maar Pantofola d’Oro heeft veel meer schoenen in het assortiment. Voornamelijk schoenen voor heren, maar ook schoenen voor dames, jongens en meisjes.

Kijk hier boven bij de aanbiedingen om het rijke assortiment van Pantofola d’Oro schoenen te bekijken. Alle soorten schoenen kom je daarin tegen, maar alle Pantofola d’Oro schoenen zijn prachtig om te zien, van uitstekende kwaliteit en met een heerlijk draagcomfort.

Sportieve Italiaanse schoenen van topkwaliteit.