Home » AGL

Attilio Giusti Leombruni (AGL) schoenen

Het zal je niet verwonderen dat Attilio Giusti Leombruni schoenen meestal AGL schoenen genoemd worden. Deze merknaam is voor de meeste Nederlanders op zijn zachtst gezegd wat moeilijk ui te spreken en nog lastiger om te onthouden.

Attilio Giusti Leombruni schoenen komen uit Italië. Het zijn elegante trendy damesschoenen en dameslaarzen die heel comfortabel zitten en van hoge kwaliteit zijn. AGL schoenen en laarzen worden gemaakt van de allerbeste leder-soorten en van andere materialen van de hoogste kwaliteit. Attilio Giusti Leombruni schoenen zijn dan ook geen goedkope schoenen en laarzen, maar wel schoenen en laarzen die iedere cent waard zijn. Bovendien zijn er vaak interessante acties van schoenenwinkels. Kijk maar bij de aanbiedingen van AGL schoenen bij de beste en belangrijkste Nederlandse aanbieders van schoenen.

Attilio Giusti Leombruni  is in 1958 opgericht en nog steeds een familiebedrijf. Dit ondanks dat AGL in der loop der jaren is uitgegroeid tot een toonaangevende schoenenfabrikant. Het bedrijf Attilio Giusti Leombruni wordt momenteel geleid door drie zussen Leombruni.

Die vrouwelijke leiding is wel toepasselijk want Attilio Giusti Leombruni is helemaal gespecialiseerd in schoenen en laarzen voor dames.