Home » Sendra

Sendra laarzen

Sendra kennen we allemaal als schoenmerk met mooie stoere western laarzen voor vrouwen. Maar Sendra breidt zijn assortiment steeds verder uit met laarzen en booties voor, met name, dames. 

Het zijn prachtige laarzen in tal van stijlen die door Sendra gemaakt worden. Hoewel veel laarzen er erg Amerikaans uit zien  Sendra geen Amerikaans merk schoenen, maar een Spaans schoenmerk.

Hoewel veel laarzen in western stijl zijn (iets waar Sendra al een eeuw geleden mee begon) biedt Sendra ook laarzen en booties in andere stijlen. bijvoorbeeld dameslaarzen in zwart of bruin leer of grijze enkellaarsjes. Maar de beroemde lage cowboy laarsjes domineren toch het assortiment van Sendra.

Jaarlijks komt Sendra met nieuwe laarzen en booties die er altijd weer geweldig uitzien. Maar deze Sendra laarzen zijn niet alleen heel mooi en hip om te zien maar ook van de beste kwaliteit. Sendra laarzen worden dan ook met alle zorg gemaakt. 90 procent van de ruim 250 handelingen worden met de hand uitgevoerd. Sendra laarzen kun je dan ook gerust echt vakwerk noemen.