Home » MEER MERKEN » Havaianas

Havaianas slippers

Havaianas slippers zijn de meest bekende slippers die er te koop zijn. Iedere seconde worden er zes paar Havaianas slippers verkocht. Geen enkele ander merk schoenen haalt deze aantallen.

Het Braziliaanse Havaianas heeft slippers voor mannen, vrouwen, meisjes, jongens en zelfs baby's. Het gaat daarbij vooral om teenslippers (de zogenaamde flipflops) die ooit, in de jaren 60, geïnspireerd zijn op de Japanse Zori sandalen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Havaianas slippers

De Braziliaanse Havaianas slippers zijn van een ongelofelijk hoge kwaliteit en hebben een formidabel draagcomfort. Dat komt vooral door een rubbercombinatie die door de fabrikant geheim gehouden wordt. Dit rubber is heel flexibel, sterk, huidvriendelijk en ruikt niet.

Havaianas zijn echte zomerslippers. Met hun vele felle en vrolijke kleuren en kleurcombinaties stralen Havaianas slippers vrolijkheid en een zomers gevoel uit. Toen in de jaren 60 Havaianas in Brazili├ź werd opgericht wist men dit al. Het nieuwe merk teenslippers werd genoemd naar Hawai, in die tijd een populaire vakantiebestemming van veel Braziliaanse rijken.

Naast teenslippers maakt Havaianas ook gewone slippers en andere zomerschoenen zoals espadriles. Maar hoe mooi deze ook zijn, qua populariteit kunnen deze schoenen echt niet in de schaduw staan van de wereldberoemde Havaianas teenslippers / flipflops.