Home » Blackstone

Blackstone schoenen

Blackstone is een Nederlands schoenenmerk dat schoenen maakt die er luxueus en chic uitzien, maar ook stoer en nonchelant. De televisie-presentator Arie Boomsma is het gezicht van Blackstone schoenen.

Blackstone gebruikt veel kwalitatief zeer goede materialen zoals leer en suéde in zijn schoenen. Dat komt de kwaliteit van de schoenen natuurlijk ten goede. Blackstone weet deze luxe materialen perfect te integreren in een schoen die bovenal een stoere uitstraling heeft.

Blackstone maakt zowel herenschoenen als vrouwenschoenen. Het assortiment vrouwenschoenen bestaat voornamelijke uit mooie stoere halfhoge en lage vrouwenlaarzen.

Kijk hier voor een overzicht van de Blackstone schoenen

 

Blackstone schoenen zijn een product van de fabrikant J.A. de Bruijn BV uit Gouda. Dit familiebedrijf maakt al drie generaties lang schoenen. Aanvankelijk maakte men naam met stevige sterke werkschoenen, maar tegenwoordig zijn Blackstone schoenen, schoenen  en laarzen voor dagelijks gebruik. Maar de afkomst van Blackstone schoenen en laarzen is nog steeds te zien in het stoere robuuste uiterlijk van de schoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb