Home » MEER MERKEN » Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is het Nederlands schoenmerk van de gelijknamige ontwerper die ook de bekende Shabbies Amsterdam laarzen maakt. Onder het label Fred de la Bretoniere worden mooie dameschoenen en herenschoenen van hoge kwaliteit gemaakt.

 

Fred de la Bretoniere schoenen zijn mooie kwalitatief uitstekende schoenen die jarenlang meekunnen. Ze blijven jaren mooi en ze blijven jaren in de mode, want Fred de la Bretoniere schoenen zijn tijdloze schoenen. Ze zien er mooi en modieus uit, maar de ontwerpen worden niet gedomineerd die trends die een jaar later al weer 'uit' kunnen zijn.

Het aanbod van Fred de la Bretoniere bestaat zowel uit herenschoenen als uit damesschoenen, maar in de laatste categorie is aanmerkelijk meer keuze. Fred de la Bretoniere damesschoenen zijn er in iedere stijl, ieder model en voor iedere gelegenheid. Het aanbod aan damesschoenen van het Nederlandse merk is zo groot dat je gerust kunt zeggen dat er voor ieder wat wils is.

Fred de la Bretonière herenschoenen zijn vooral mooie casual schoenen. Van slippers en booties tot suede veterschoenen en instappers. Het lichte comfortabele schoenen die heerlijk zitten en modieus staan.