Home » Papillio

Papillio schoenen (slippers en sandalen)

Liefhebbers van Birkenstocks zullen zeker door Papillio schoenen aangesproken worden. Papillio schoenen komen namelijk uit dezelfde fabriek en zijn dus in feite Birkenstocks. Maar wat is het verschil dan? Papillio schoenen zijn wat hipper dan de Birkenstocks, en ook wat exclusiever, daardoor spreken ze een wat moderner publiek aan.

Maar qua kwaliteit maakt het niet uit of je Papillio schoenen of Birkenstocks koopt. Papillio slippers en sandalen beschikken over hetzelfde veel geroemde Birkenstock-voetbed. De prijs van Papillio's kan iets hoger liggen, maar er zijn vaak interessante aanbiedingen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Papillio schoenen.

Onder het label Papillio worden slippers en sandalen voor vrouwen en kinderen uitgebracht. De designs van deze zomerschoenen zijn wat kleuriger en hipper dan je van Birkenstock gewend bent. Ze hebben een zacht voetbed wat o.a. van latexschuim is gemaakt. Papillio schoenen zijn daardoor erg geschikt voor mensen met gevoelige of pijnlijke voeten. Daardoor worden ze vaak gedragen door dames met reuma of diabetes. Maar ook bij mensen met gezonde voeten zijn de Papillio slippers en sandalen erg populair.