Home » MEER MERKEN » Harris

Harris schoenen

Harris schoenen zijn stijlvolle met de hand gemaakte herenschoenen uit Italiƫ. Harris schoenen zijn altijd van de beste kwaliteit, gemaakt van de beste leersoorten. Het zijn stijlvolle herenschoenen die prachtig staan onder een net pak of kostuum.

Alle waar naar zijn geld, dus Harris schoenen zijn geen goedkope schoenen. Maar voor je geld krijg je wel een paar bijzondere met de hand gemaakte herenschoenen van hoge kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Harris schoenen wat deze schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels kosten.

Harris schoenen zijn klassieke herenschoenen, maar soms wel met moderne details als sierstrepen, vlechtwerk en stiksels. Deze details maken de Harris schoenen alleen maar nog stijlvoller.

Opmerkelijk: Harris begon ooit (in 1913) als fabrikant van legerschoenen. Italiaanse soldaten gebruikte de Harris schoenen in en na de Eerste Wereldoorlog onder extreme omstandigheden. Hierdoor maakte Harris in Italiƫ faam als fabrikant van ijzersterke schoenen. Een reputatie die in stand bleef, ook al maakt Harris al lang geen schoenen voor het leger meer.

Maak een Gratis Website met JouwWeb