Home » PME

PME Legend schoenen en laarzen

PME schoenen en laarzen zijn een label van het modemerk PME Legend, en dat is weer een dochter van het bekende Amerikaanse sigarettenmerk Pall Mall (PM). De mode van PME Legend is bijzonder stoere kleding, en dat geldt ook voor de PME schoenen en laarzen.


PME maakt alleen herenschoenen en herenlaarzen. Dat kan ook niet anders want als ze damesschoenen zouden voeren zouden ze de zeer mannelijke uitstraling van het merk geweld aan doen. PME schoenen zijn testosteron schoenen!

De PME laarzen en schoenen zijn evenals de reputatie van het merk ruig en robuust. Dat geeft de schoenen niet alleen een stoere mannelijke uitstraling maar ze kunnen ook tegen een stootje, zodat je er gerust ook testosteron dingen mee kunt doen.

Ook de kwaliteit en pasvorm van PME schoenen is wat je van een groot merk als dit mag verwachten. Er worden geen concessies aan de kwaliteit gedaan.

Voor wat betreft de modellen zijn het vooral de lage laarzen, boots, sneakers en hoge schoenen van PME die bekend zijn. Maar er zijn meer modellen PME schoenen zoals slippers.